diumenge, 5 d’abril del 2020

3, 4 i 5 d'ABRIL

Aquests dies hem rebut aquest missatge d'en Pau Rigo:


hola a  tots i a totes. som en pau rigo. com estau?

nnnoltros be. sseguim amb la rutina de cada dia.aquesta  setmana   hem fet molta feina. he fet un taller de varetes de Harry `Potter. He après a cercar a una enciclopèdia. He ajudat el meu germa a fer un mural per lescoleta.hem fet una monea de paper que se mou.hem jugat a un joc molt divertit que se diu a dibujar, i a rummikub per practicar pitagores
tenc ganes de tornar
una abraçada a tots i totes
PAU 

Na Núria ens ha enviat un tutorial per recilar ceres! Bona idea!


En Tiago segueix fent feina! Està llegint un llibre de l'univers i ha fet un lapbook de Mercuri. També ha fet la feineta de les plantes. Molt bé Tiago!



Dia 3 en Pere Ramon va fer els anys i també ens ho conta:
Vàrem fer un pastís i una festa on-line amb els companys de classe. A les 20’00 quan vàrem sortir a fer mamballetes, me vàren fer una gran sorpresa! Una veinada q posa música va posar cumpleaños feliz i me va donar els molts d’anys amb un micro 😄
Avui dematí com q feia molt de sol hem pintat sombres de dinosaures.

Na Paula també ens ha deixat un missatge i moltes fotos!
HOLA. SOC PAULA. 
AHIR VAIG FER UNA ENSALADA DE PASTA PER A CELEBRAR L'ANIVERSARI DEL MEU GEMA TONI QUE VA FER ELS 5 ANYS. T'ENVIO UN PARELL DE FOTOS.
TAMBE HE FET SABO, HE JUGAT A BINGO, A MIKADO, A DIXIT, A UBONGO, A KALAHA, HE FET LA DECORACIO DE L'ANIVERSARI, HE CREAT MONSTRES, HE JUGAT A LA OCA DE LES FORMIGUES COOPERATIVES I HE FET LA TORRE FINAL, HE FET PUNTS DE LLIBRE AMB FORMA DE NINES.
QUAN SURT AL CORRAL DE CA MEVA JUG A HARRY POTTER AMB EL MEU GERMA.
PERO EL QUE MES M'AGRADA  ES VESTIRME COM QUADRES.
Ah! Ahir fèrem dos eixos cronològics...un dels quadres que representam i l'altre de la família.
Avui han fet un llistat, una espècie de decàleg, de coses positives del Covid-19 i he començat a fer un hostal de bitxos que hem anomenat Bitxohostal Cas Confitets.
També hem pujat al terrat a llegir llibres,a prendre el sol i a jugar a mímica.



GRÀCIES A TOTS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada